kacs.png

Étlap

/files//Heti_menu1.jpg

 

 

Vendégkönyv

Összesen: 142, megjelenítve: 1-20
146.)
Somorjai Péternésomorjaipeterne@gmail.com
Dunaújváros
Szuper 4 napot töltöttünk a Panzióban.A hely szuper,a személyzet kiváló,az ételek bőségesek és finomak.Köszönjük.
145.)
Gubicza Ferencgmic111@gmail.com
Pécs
Nagyon kellemes 5 napot töltöttünk Önöknél .
A személyzet kedves , segítőkész .
Az ételek finomak , bőségesek .
Visszajövünk !
144.)
Gáborsuveggabor@freemail.hu
Győr
Kedves Iván és Csapata,

Először voltunk Önöknél az elmúlt hétvégén és nagyon jól éreztük magunkat! Nagyon kedves volt a személyzet, az ételek nagyon finomak voltak, a strand ahova a belépővel megajándékoztak minket remek volt!

További jó munkát és sok vendéget kívánunk Önöknek!

Üdv.:
Renáta és Gábor
143.)
Laczkó Attila
Harmadszor voltunk és mint eddíg is, nagyon elégedettek vagyunk a személyzet kedvességével és mindennel. Köszönjük!
142.)
maresmazzini.enzo@alice.ithttp://www.sanvitolocaposhuttle.com
milano
San Vito lo Capo Shuttle è un servizio transfer bus navetta Palermo aeroporto San Vito lo Capo con prenotazione. Nato per soddisfare la richiesta transfer bus navetta Trapani Aeroporto San Vito lo Capo e Palermo Aeroporto San Vito lo Capo.
Transfer bus navetta Palermo aeroporto diretto con tutti gli hotel e casa vacanze a San Vito lo Capo. Il servizio bus navetta copre tutti i distretti del territorio a San Vito lo Capo. SAN VITO LO CAPO SHUTTLE: transfer bus navetta Palermo Aeroporto San Vito lo Capo, Macari e Castelluzzo
141.)
Wasch Szilviakitaantadim@gmail.com
Budapest
A tél végén voltunk 3 napra a családommal,egy 5 éves kislánnyal.Elégedettek voltunk ,minden kívánságunkat teljesítette a szeretö személyzet,a férjem vega és így sem volt fennakadás.Az ételek rendkívül böségesek voltak és változatosak és finomak.Már dagadtunk a jóllakottságtól.Elégedettek voltunk a szobával is.Köszönünk mindent! Szilvi
140.)
Zavada Zsoltné
Csodás 3 napot töltöttünk el itt a panzióban. A személyzet rendkívül kedves volt, az ellátásban sem volt semmi kivetnivalónk. Az ételek bőségesek és nagyon finomak voltak. Kedves gesztus volt, hogy az ebédünket helybe hozták a Vulkán fürdőbe a megbeszélt időre, hogy ne kelljen visszajönni a panzióba. Továbbra is sok vendéget kívánunk! :-) Zavadáék
139.)
Karsai Tiborinfo@zoldhaz.net
Veszprém
Tizstelt Tulajdonosok !

Nagyon jól éreztük magunkat és szívesen visszatérünk.
Az ajánlatuk ár érték arányban nagyon jó még akkor is ha ezt a Tesco utazáson keresztül vásároltuk. (Gondolom a közvetlen ajánlatuk is hasonlóan jó vagy jobb)
A vendéglői kiszolgálás az ételek pazarok voltak. A kínálat finom és bőséges volt. A kiszolgáló személyzet udvarias, segítőkészek, tisztelet tudok stb. csak pozitívan tudok beszélni róluk.
A szoba stílusa megfelelő volt számunkra talán a matrac cserére érett (5 szoba)
A sok pozitív mellett azonban 1 negatív, az az elérhetőségük..... Telefonon nagyon nehéz, és weblap meg nem működik! Ezt meg kellene fontolniuk, szerintem annak újbóli elindítása nagyot lendítené még a megítélésükön.

Karsai Tibor
138.)
Calliopegod14smahyle@yahoo.comhttp://https://anigana.co.kr
샌즈카지노
강옥봉은 할 수 https://anigana.co.kr/sandz/ - 샌즈카지노
https://anigana.co.kr/ - 우리카지노
https://anigana.co.kr/theking/ - 더킹카지노
https://anigana.co.kr/first/ - 퍼스트카지노
https://anigana.co.kr/coin/ - 코인카지노
https://anigana.co.kr/thenine/ - 더나인카지노없다는 듯 나직이 탄식을 토해 냈다.
"오늘의 사건은 낭자의 명예에 크게 관계되는 일이니 낭자는 누구에
137.)
Mészáros BalázsMeszarosbalazs83@gmail.com
Schwechat
Kiváló szálláshely, nagyon finom ételek. Kedves és rendkívül segítőkész a vezetőség és a személyzet is!
Nagyon jó 3 napot töltöttünk el, és finom bőséges a pálinka választásuk is, a termál fürdőre se lehet panasz, ezenkívül ami nekem fontos, hogy kutya barát a hely!
Folyamatos vissza járó vendégei leszünk, ez fix! Köszönünk mindent:D
Mészáros család! :banghead: 8-)
136.)
Dobsonyi Lászlólaszlodobsonyi@gmail.com
Balassagyarmat
Kiváló szálláshely, nagyon finom ételek. Kedves és rendkívül segítőkész a vezetőség és a személyzet is.
Fantasztikus 4 napot töltöttünk el. Köszönünk mindent:D obsonyi család
135.)
BURKUSNÉ JULIAjulima@citromail.hu
BUDAPEST
NAGYON JOL ÉREZTÜK MAGUNKAT.NAGYON KEDVES SZÉJZET NO A FÖNÖK ASSZONY SZENZÁCIOS.ÉTELEK FINI ÉS TENGETEG.A SRAND SZÉP ÉS KÉNYELMES VAN MINDEN MI KELL SZÁLLÁS CEMPING.JO VOLT ITT KI KAPCSOLODNI JÖVÜNK MÉG .IDE
134.)
Mátyás és Katagunicskati@keszthelynet.hu
Keszthely
06.22-25 között többször étkeztünk az étteremben.Kiváló ételek, hatalmas adagok,nagyon kedves felszolgálók-akik minden problémára találnak megoldást -,hangulatos környezet,jó árak...szóval nálunk 5-ös !
Jó szívvel ajánljuk másoknak is ! További sok sikert és kitarást az étterem minden dolgozójának!
133.)
Encz Zoltánenczzolee@gmail.com
Kecskéd
Húsvétkor voltunk 4-en. Minden szuper volt. Az ételek finomak és bőségesek. A teljes ellátásnál az ebédet elhozták a fürdőbe térítésmentesen. A felszogálók kedvesek. Mi nagyon jól éreztük magunkat.
132.)
Besenyei Zsoltbesenyeizsolt7171@freemail.hu
Budapest
2019/03-29,31 ig voltunk édeskettesben kedvesemmel NAGYON JÓL ÉREZTÜK MAGUNKAT. A szàllàs kényelmes a felszolgàlt ételek finomak böségesek remek kiszolgàlàs tisztasàg . A környék csodàlatos remek kikapcsolodàs a nyüzsgő hétköznapok utàn . Mindenkinek csak ajànlani tudjuk e panziót . Remélem vissza tudunk még térni e csalàdias szàllàhoz .:-) Köszönjük még egyszer SZUPER VOLT
131.)
Fiar Gizellapotyinagy@gmail.com
Budapest
2018. októberében voltunk a Párommal a Panzióban. Nagyon figyelmes, kedves a személyzet, tiszta az étterem és a szobák is. Az étel finom és a menűk is megfelelő adagok.
Vélemény MAXIMÁLISAN +++++++++++++++
130.)
Kecskés Georgina és Harmati Lászlógeorgina.kecskes@gmail.com
Sávoly
Nagyon jól éreztük magunkat. Szuper volt a szállas, az ételek és a személyzet is. Visszatérünk még!! 😊😊 :yes:
129.)
Turnár Jánosnéturnar57@freemail.hu
Barcs
Mi is először voltunk Celldömölkön,nagyon jól éreztük magunkat a panzióban, a kiszolgálással, a szobával nagyon meg voltunk elégedve.Az étel mennyisége és minősége kifogástalan volt. A személyzet mindent megtett,hogy jól érezzük magunkat,még a kívánságunkat/kerékpár/is teljesítették. Nagyon köszönjük, másnak is ajánlani fogjuk!
128.)
Felméry Tímeatim99@freemail.hu
Budapest
Párommal töltöttünk 3 napot a panzióban. Maximálisan meg voltunk elégedve az ellátással, a szobával és a személyzettel is. Nagyon kedves és udvarias a kiszolgálás, úgy éreztük, személyesen is odafigyelnek ránk: külön foglaltak nekünk asztalt a vacsoránál, illetve a gluténérzékenységemre is nagy hangsúlyt fordítottak, amit ezúton is külön köszönünk :-) A Vulkán park, a Vulkán fürdő és a Sághegy is csodás programok, mindenkinek csak ajánlani tudjuk.
127.)
Szekeresné Pál Erzsébetpale0318@citromail.hu
Budapest
Először jártunk Celldömölkön, úgy gondoljuk, jó választásnak bizonyult. Mint a panzió, mint a város és környéke megnyerte tetszésünket. Azt gondoljuk, nem csak a fürdő de a Ság hegy is kihagyhatatlan annak, aki ide látogat. A panzióval, annak személyzetével meg voltunk elégedve, valószínű még visszatérünk!